Nilüfer ; İrfaniye’de plan sorunu çözülecek

Başkan Burada’ projesi kapsamında İrfaniye halkıyla bir araya gelen Başkan Turgay Erdem, bölgede yaşanan plan sorununu çözerek hak sahiplerine tapularını dağıtacaklarını ifade etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ‘Başkan Burada’ programı kapsamında bu hafta İrfaniye halkıyla bir araya geldi. Bölge halkı ve Muhtar Rahmi Erk ile buluşan Başkan Turgay Erdem, sorun ve talepleri dinledi. İrfaniye’nin İzmir yolu tarafında olan ticaret alanlarının planlarının onaylandığını belirten Turgay Erdem, “Söz konusu şuyulandırma çalışmaları hazırlandı. O bölgede bulunan iki buçuk dönümlük merada sorun oluştu. Onunla alakalı çözüm sürecine girildi. İlgili kurumlarla görüşüp sorunu çözerek  tapularını halka dağıtmak istiyoruz. Bu konu Dumlupınar, İrfaniye, Gökçe Mahallelerini  ilgilendiriyor. Kimseyi bekletip mağdur etme niyetinde değiliz” dedi.  

Mahalleyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan  Erdem vatandaşlarla da sohbette etti. Mahalle halkından gelen talepleri de değerlendiren Başkan Turgay Erdem, bağlantı yollarının düzeltilmesiyle ilgili iyileştirme çalışmalarının yapılması için de talimat verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ