CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Ayrıca, İzmir’in 30 ilçesinin belediye başkan adayları da duyuruldu.

Cemil Tugay, CHP’nin İzmir adayı oldu

Geçen hafta 200’den fazla adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugün İzmir adayı belli oldu.

Partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) saat 16.30’da İzmir gündemiyle toplandı. Toplantı 3 saat sürdü.

İZMİR ADAYI CEMİL TUGAY

MYK’nın ardından Parti Meclisi (PM) toplantısına geçildi. Toplantıda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olmasına karar verildi.

“HİÇ DURMADAN ÇALIŞACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERMEK İSTİYORUM”

Cemil Tugay, adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya X hesabından bir mesaj paylaştı. Tugay, açıklamasında şunları belirtti:

* “Değerli İzmirliler, gözbebeğimiz İzmir’in daha parlak bir geleceğe sahip olması için yola çıkıyoruz. Bugün buradan tüm İzmirlilere, İzmir’de yaşayan herkes için, hiç durmadan çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum. Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir’i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız. Gururluyuz, heyecanlıyız ve hazırız. Şimdi hep birlikte, İzmir için daha ileriye!

Bu süreçte desteklerini ve güvenlerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, değerli Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, saygıdeğer milletvekillerimize, parti üyelerimize ve tüm İzmirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ