BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL KOOPERATİF BAŞKANLARI VE YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü sebebiyle Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 23 Aralık 2022 Cuma günü saat 10.00’da ilçede faaliyet gösteren Kooperatif Başkanları ve Yöneticileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen programda, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği Başkanı Ramazan Demirkıran, ilçemizde faaliyet gösteren Kooperatif Başkanları, Yöneticileri ve Üyeleri yer aldı.

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü sebebiyle programda konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Sosyal sorumluluk ilkesi ile çalışan, temelinde dayanışma, topluma ve insana hizmet amacı taşıyan kooperatiflerimiz, bireylerin ve toplumun ekonomik ve sosyal kalkınması açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle kooperatiflerimizin gelişmelerine katkı sunacak her türlü çalışmalara destek vereceğiz.

Şehir dışındaki programlarım sebebiyle gecikmeli olarak gerçekleştirdiğimiz programa katılan tüm kooperatifçilik camiasına teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin kuvvetlenmesini temenni ederek 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kahvaltı programı istek, talep ve önerilerin ardından son buldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ